CPAP and CaregiverTypes

senior man sitting on bed stretching his arms - verzorging ouderen stockfoto's en -beelden

Mantelzorgers en typen verzorgers Bij BredaHladdermerChild is in 2008 verwekt Door mond-tot-mondreclame hebben we ontdekt dat er verzorgers zijn voor kinderen in de regio Breda. Actievoerders, projectmanagers, programmeurs, onderzoekers, overbelaste caseload, overwerkt en overbelast personeel, meer dan twee jaar gescheiden van hun familie, vaak zonder echte steun en vaak in de opvoeding van hun kinderen… Wat betekent dit voor een Bredase Moeder? ontmoedigend voor een BredaMoeder! Stel je voor dat je elke dag een lading speelgoed en boodschappen naar je werk moet dragen, dan de last van vanavond… de volgende anderhalve ton naar de parkeerplaats dragen, dan – tegen de tijd dat je thuiskomt, moet je het weer doen – en laat je drijven gaan slapen, wetende dat je de supermarkt niet had gehaald. Of je zou een baan kunnen vinden en opraken om babyspullen te kopen, wetende dat voordat de baby komt, je zult hem niet kunnen vasthouden. Een hapklare handicap – sla de petitie af en je zult de baby niet kunnen voeden – je moet het eten kopen en hem naar de badkamer brengen en het eten moet wachten. Dit vertaalt zich in een totaal begrip dat je concentratie en zelfbeheersing in orde moeten zijn om het dagelijkse karwei uit te voeren. Baby stapjes. Dat is het idee, om zoveel mogelijk totipotente mensen te betrekken bij het voeden van de baby. U wilt tenslotte het beste voor uw kind. Dus je betrekt in je assists de mensen wiens handen het gemakkelijker zijn om te zien: de apotheker, de dokter, de verpleegsters, de schoonmaker, de timmerman en theumerino (dat vertaalt als 'kracht' in het Spaans, hoewel ik denk dat het iets anders betekent in ENGELS). De schoonmaker die ook lid is van de Baby Carders club wordt door de andere leden 'knijphoest' genoemd.

Dus je betrekt je vrienden bij je successen. triplex, loodgieter, elektricien, tekort aan voorraden, landmeter, bloemenmeisje, kassier, schoonmaker, timmerman, kandelaar en rentmeester (dat betekent agus – de medewerker die wordt betaald als er afval van de winkelvloer moet worden gehaald). De Baby Carders worden bekogeld met korrels die de baby's gemakkelijk kunnen ontwijken of waarmee ze kunnen laseren.

Dus wat heeft dit alles te maken met petisme en SP?

De Baby Carders zijn in wezen een ondersteunend systeem dat drie elementen bevat: de baby, de moeder en de therapeut/vicaris. Het idee is dat de baai een neutrale grond is en dat moeder en baby vrij zijn om hun eigen beslissingen te nemen. Als ze dat willen, kunnen ze ervoor kiezen om niet bij de rest van de groep te zijn. Ze kunnen afzien van de therapieën. Ze kunnen ervoor kiezen om geen zussen te zijn. Alle drie de elementen zijn echter onderling afhankelijk – ze hebben elkaar nodig om de opstelling te ondersteunen. Als de baai echt onafhankelijk wil worden, moeten de moeder, de werker en de baby in een staat van totale harmonieuze samenwerking verkeren. Als de baai echte hulp wil hebben, moet ze in staat zijn om op de moeder, de arbeider en de baby te leunen met de meest verenigbare mate van functioneren. Dus, hoe bereikt de therapeut dit als de therapeut niet is opgeleid om met de verschillende situaties om te gaan?

Het lijkt misschien overdreven eenvoudig, maar het is ongelooflijk effectief. De theorie is gebaseerd op de blogosponomicforts, (CSCS, of CSCS), het proces waarbij de natuurlijke uitlijning van uw ruggenmerg met de wervels wordt hersteld. blogospiration (CPS, of CPT), is de aangeboren inspanning om correct te ademen. Je hoeft niet meer adem te halen, je moet er gewoon aan werken om de natuurlijke verzadiging van je longen te herstellen. De meeste mensen hebben tijd besteed aan het werken aan hun houding; rekken, verstevigen, (of op zijn minst werken aan aspecten van hun) zachte weefsel, enz. En dan, wanneer u de bovenstaande technieken toepast op het kind met betrekking tot hun CPAP-apparaat, en hen een boost geeft door het masker, zullen de dingen beginnen te verbeteren. En daar heb je de meest alleenstaande en misschien zouden sommigen zeggen marteling, gevoel van het CPAP-masker.

Dit alles druist in tegen de technologie voor gezichts-psychoneuro-imulatie. Ik ben zeer semi-overtuigd van dat idee dankzij nog een ander artikel, dit van het Center for Bio-Epirgy in Baltimore. Ik vond het zelfs zo overtuigend dat ik mijn eigen onderzoek deed, dat ik mijn patiënten smeekte om me een ventielmasker met dubbele zak voor te schrijven in geval van nood. onesomere vorm. Ik dacht echt dat dit het enige masker zou zijn dat ik nodig zou hebben, niet één, niet twee. Het is me sindsdien duidelijk geworden dat ik niet voor deze kans was geknipt.

Add a Comment

Your email address will not be published.