Hoe je blessure te genezen.

Healing Sessie

 

 

Een contact healing sessie is een healing die je van een andere persoon krijgt. Het kan zijn per telefoon, boodschapper, neef of zelfs vanuit een spirituele vindplaats waar je kunt herstellen van je ziekte. Stel je voor dat je gewond raakt bij een ongeluk, heel erg gewond bent en onmiddellijk geholpen moet worden. Wat zou u helpen bij het genezen van uw lichamelijke verwonding? Veel mensen zouden zeggen dat een vriend of een familielid de beste persoon zou zijn om van uw verwonding te herstellen. Dit is echter niet de enige manier waarop u geholpen zult worden. Er zijn namelijk vele manieren waarop u geholpen kunt worden.

Wat is zonlicht?

Zonlicht is de sleutel om u te helpen uw verwonding te genezen. Omdat de zon sterk is verhoogt ze de vitaliteit van organismen en zorgt ze er ook voor dat ze ontstoken raken. Als je gewond raakt veroorzaakt dat allerlei problemen, eerst ben je ernstig ziek en dan ga je hulp zoeken. En laat je ook leiden door je spirituele intuïtie. We zijn een gids voor welzijn. Letting Light Into Neglected WoundsDe oude Chinezen hebben hospice care, met andere woorden ze zorgen voor je nadat je leven wordt bedreigd door ziekte. Vergelijk dat nu eens met de genezers die wij hebben. Degenen die een levensstijl hebben gecreëerd die wij bewonderen: Hippocrates, de vooraanstaande arts, beschouwde de noodzaak van licht in de natuurgeneeskundige theorie lang voordat deze gangbaar was. Heosophila chosalensis, die genezing biedt vanuit het licht van lichaam en geest, als een van de weinige planten die nog steeds ontgiften en zuiveren.

Wat zijn enkele van de ziektes die hospice helpt te verlichten?

Veel van de acute en chronische wonden waarmee patiënten dagelijks in aanraking komen, vinden genezing in een hospice-setting. Hier zijn enkele van de ziekten en aandoeningen die deze comfortabele plaatsen helpen te verlichten en waarom:

Acute wonden – blijken een voorbeeld te zijn van de ergste soort wonden, wonden die volgens de artsen geen antibiotica nodig hebben. Acute wonden zijn wonden die vocht beginnen te lekken of geïnfecteerd zijn en extra aandacht nodig hebben.

Chronische wonden – vaak een van de minst ernstige wonden, maar wel de moeilijkst te behandelen. Er zijn momenten waarop men ervoor moet zorgen dat de wond schoon is en dat deze niet geïnfecteerd raakt. Zodra deze extra schone en afvoerende wonden zijn ontstaan, is niet te zeggen wat voor toestand zij zullen blijken te zijn.

Vaak kunnen deze wonden en ziekteverwekkers in het lichaam niet met elkaar in overeenstemming worden gebracht; ziekteverwekkers van de extremiteiten, bekend als organismen zoals schimmels, virussen en bacteriën. Tijdens ons vecht- en vluchtmechanisme, wanneer ziekteverwekkers ons lichaam aanvallen, kunnen we terechtkomen met wonden die door deze ziekteverwekkers kunnen worden geïnfecteerd. Opdat deze organismen uiteindelijk hun doel zouden bereiken, namelijk ons lichaam te vernietigen, moeten alle micro-organismen in ons lichaam op de een of andere manier een van onze cellen in hun greep krijgen. Op dat moment worden we ziek. Normaal bestrijdt ons immuunsysteem deze vreemde indringers. Maar als het immuunsysteem verzwakt is, krijgen deze ziekteverwekkers de overhand. De ziekteverwekkers beginnen dan onze cellen en weefsels aan te vallen, waardoor het lichaam op verschillende manieren reageert van alle manieren die het kan om ons te beschermen. Sommige van deze manieren kunnen hospice, palliatieve zorg, en herstelzorg zijn.

De verschillende soorten wondverzorging

Om de besmetting van een wond tot een minimum te beperken en te beheersen, is het noodzakelijk dat we alles doen wat in ons vermogen ligt om de wond schoon te houden. Dit begint met schoonmaken en onbedekt houden om de hoeveelheid contact van ons lichaam met de wond te verminderen, en ook om de wond zo schoon mogelijk te houden. Een wond weken en vervolgens schoonmaken met water en zeep is niet alleen haalbaar, maar helpt ook de kans op infectie te verkleinen. Zodra de wond schoon en gesloten is, kunnen we beginnen met het schoonmaken en genezen van de wond.

lees meer:

Add a Comment

Your email address will not be published.