How to Identify the Correct Cycle

mentortraining - coaching technieken stockfoto's en -beelden

De eerste regel is om je bewust te worden van wanneer je gespannen bent. Als je een spanning in je lichaam voelt, laat die dan los. Je kunt jezelf bekijken met een spiegel of kwantumspiegel. Vaak voelen we spanning in bepaalde delen van ons lichaam; misschien onze benen, of onze borst, of onze rug. Het kan ons helpen om het los te laten en er weer bewust van te worden. In het begin zal het waarschijnlijk erg moeilijk zijn om de juiste zone te identificeren om vrij te geven. Als u elke keer op hetzelfde tijdstip probeert los te laten, zult u waarschijnlijk niet zo succesvol zijn.

Na het loslaten van de spanning is het dan belangrijk om te begrijpen wat de spanning heeft veroorzaakt, om de daaropvolgende energie te gebruiken om het tegenovergestelde te creëren. In de meeste gevallen was de oorspronkelijke spanning in één deel van ons lichaam, bijvoorbeeld de borst of misschien de rug. Om het oorspronkelijke probleem op te lossen, moeten we daarom identificeren over welk gebied we eigenlijk gespannen zijn. De volgende stap is om toegang te krijgen tot dat oorspronkelijke deel van ons lichaam en het te gebruiken om in plaats daarvan de tegenovergestelde spanning te creëren. Dit zal in het begin waarschijnlijk raar aanvoelen, maar het is een zeer effectieve manier om het oorspronkelijke probleem op te lossen.

Het laatste stukje van de puzzel is om te identificeren wat ons uit elkaar trekt. In de meeste gevallen is het onze eigen negativiteit of de omgeving. Als we onszelf naar beneden halen, is er meestal een onderliggende oorzaak. Vaak is het niet wat we denken, maar wat anderen van ons denken. Iemand kan bijvoorbeeld vinden dat hij of zij meer waard is, of vindt dat iemand anders meer zou moeten doen.

Mogelijke oplossingen:

Nu je een lijst hebt met potentiëlen die je moet elimineren, kun je verder gaan met het identificeren van de mogelijke oorzaak van problemen.

Begin met je te concentreren op de emoties in plaats van op het bewuste (denkende) deel van de geest. Als we eerst onze negatieve emoties kunnen opruimen, zal onze denkende geest vrij zijn om zich op de nieuwe oplossingen te concentreren.

Als je me niet gelooft, vraag dan aan iemand (zelfs aan jezelf) hoeveel energie je verspilt door je druk te maken over wat anderen denken. De meesten van ons zullen niet meer dan een paar woorden kunnen zeggen. In het geval van zoiets duurt het waarschijnlijk even voordat je het kunt opruimen.

Hetzelfde geldt als het om je leven gaat. Misschien heb je het gevoel dat je vastzit waar je bent, misschien voel je je op een bepaalde manier, of je verlangt naar meer. Veel van deze dingen zullen tijd nodig hebben om te veranderen. Daarom moet je bereid zijn je leven te heroverwegen.

Bovenal is het belangrijkste om te accepteren dat je een moment van de waarheid beleeft. De bal ligt in jouw kamp, ​​of je begint je leven te leiden in de richting van de dingen die je wenst, of je zakt terug naar het laagste van de laagste punten.

Om relevant te zijn en ons verlangen naar zingeving te bevredigen, moeten we ons leven in handen nemen en dit probleem oplossen.

Hoe we succes definiëren, is een keuze.

Hoe we nederlaag definiëren, is een keuze.

Add a Comment

Your email address will not be published.