De kracht van Reiki

Hulp is altijd nabij wanneer we niet alleen de kennis hebben die we nodig hebben, maar ook de persoonlijke kennis die de Geest van de levende God in staat is te dragen.

Ziet u, reiki is een intelligente energie die is ontwikkeld door Lori val911, ook wel bekend als Copyright annex geest van het goddelijke. Copyright heeft een heldere visie en zij houdt altijd evenwicht en harmonie voor ogen. Door haar toewijding aan de muziek was zij in staat om deze infinitesimale energie te ontwikkelen en over te dragen.

Het is deze intelligente energie die het werk voor ons doet. Als we het over intelligente energie hebben, hebben we het eigenlijk over de geest van het goddelijke, want het goddelijke is de bron van de hele schepping, inclusief de mens.

Oké, terug naar reiki, op het spirituele niveau moet alle creatie gebaseerd zijn op het zeer fundamentele idee dat de fijnere dingen in ons leven zijn afgeleid van de grovere dingen. Daarom worden Lori copyright mobieltjes, wijn, chocolaatjes, puppies, regenbogen, elektronen, en alle andere creaties gecreëerd vanuit het basisidee dat de mensheid één is en de mens één is met zijn relatie tot alle dingen.

Oké, door gebruik te maken van de dimensie van intelligente energie, die onze cultuur althans gedeeltelijk heeft omarmd, kunnen wij alles creëren wat wij willen in deze relatieve wereld zonder de mentale bagage die voortkomt uit zaken als jaloezie, haat, woede, wreedheid, en dergelijke.

Reiki is een intelligente energie die wij kunnen uitstralen om ons leven te helen. Het werkt net zo goed, of we nu een zachte psychische genezing willen hebben of met een ernstige uitschakeling van ons cognitieve denken.

Het hangt niet af van ons persoonlijk geloofssysteem. Iemand die niet gelooft in de helende krachten van de geest of de ziel, heeft geen reiki nodig om hetzelfde proces uit te voeren. Iemand die bereid is te geloven kan het werk op afstand doen. En er is geen discretie. De liefde van de mensheid kan op elk moment naar buiten komen.

Dit alles door er alleen maar aan te denken? Ja, dat is zo.

Is het beter om er alleen maar over na te denken? Ja, inderdaad.

Als je denkt, laat je het proces natuurlijk verlopen. Als je besluit dat je reiki gaat gebruiken, is dat het einde van je denken en de macht die je hebt. Als je hebt besloten dat je reiki wilt, kun je niet meer terug naar het weggeven ervan.

Probeer het eens een maand of langer weg te geven. Kijk wat het resultaat is. Je gaat het niet leuk vinden wat je hebt ontvangen. We hebben die ervaring zelfs zonder het te proberen.

De co-monnik vergeleek het gevoel van reiki ontvangen met het gevoel vleugels te hebben. Hoewel je niet echt in een draak kunt veranderen, is de kracht die je voelt als je gelooft dat je kunt vliegen. Misschien, hoewel reiki beter een subtiele energie genoemd kan worden, zul je in staat zijn om te vliegen.

Het hele proces hangt af van de houding waarin je verkeert.

Als je voelt dat je normaal functioneert dan kun je doorgaan met je dagelijkse bezigheden, behalve als je dat niet kunt. De kracht is er nog steeds. Maar als je deze helende energie ontvangt als een test, een proef om te zien of je het echt wilt, dan kun je het alleen voor dat doel gebruiken. Het is dus belangrijk dat je het echt wilt, zodat het proces een succes zal zijn.

Het gevoel van reiki ontvangen kan vergeleken worden met het gevoel van verliefd worden. Net als bij elke andere romantische relatie, wil je de ervaring delen en ervoor zorgen dat iedereen tevreden is. Na de ceremonie en de bescherming is het delen en vieren met je enige ware liefde.

Er is een spirituele cirkel, of Thora, rond alle Reiki beoefenaars, of ze nu alleen zijn of met anderen. In het onaangetaste land Australië is het bijna onmogelijk om het verlovingsverbond of de spirituele overeenkomst te verbreken. Dit is een traditie die wij hebben gehad sinds de tijd van de vroegste mens. Het is bewezen of we over het concept mediteren of niet, zoals met de meeste spirituele dingen.

Je kunt alleen een spirituele ervaring delen als je weetVoel de kracht door je aderen stromen als je de subtiele energie in je lichaam en geest opneemt, en geniet van een vredige stroom van deze prachtige vibratie.

Zoals met de meeste spirituele dingen, is het alleen zo goed als je diepste intentie voor jezelf.

De Reiki symbolen zijn nuttig om de beoefening van reiki te verbinden met de trilling die aan de orde is. Zij stralen een positieve vibratie uit.

L Voor altijd – dit is het Geval van het Universum waarin we weten dat alles verbonden is door de Universele Wet van terugkeren.

U Ongelooflijk – het besef zal komen wanneer je beseft dat je leven de samenstelling van je gedachten zou kunnen zijn, zelfs je eigen toekomst zou nauwkeurig en precies kunnen worden gespecificeerd. Je innerlijke vibratie zou in feite de toekomst kunnen veranderen.

R Onthoud – dit is waar de geest van de Reiki beoefening voor ons allen zal voortleven – als de energie die we ontvangen, door de verschillende kanalen van de goddelijke stroom reist.

Add a Comment

Your email address will not be published.